Akm Açılış - Eski bilgisayar parçalarından altın çıkardı - Foto - Cumhurbaşkanı erdoğan'ı akm önünde, kültür ve turizm bakanı mehmet nuri ersoy karşıladı.

Akm'nin açılış kurdelesini, cumhurbaşkanı erdoğan, cumhurbaşkanı yardımcısı fuat oktay, tbmm başkanvekili celal adan, mhp genel başkanı devlet . Atatürk kültür merkezi (akm) başkan recep tayyip erdoğan'ın katılımı ile açılışı gerçekleşti. Cumhurbaşkanı recep tayyip erdoğan, 29 ekim cumhuriyet bayramı'nda atatürk kültür merkezi'nin açılışını yaptı. İstanbul'da taksim meydanı'nda yer alan akm'de . Cumhurbaşkanı erdoğan'ı akm önünde, kültür ve turizm bakanı mehmet nuri ersoy karşıladı.

Bakan ersoy, erdoğan'a bi̇lgi̇ verdi̇. Cem Adrian - MyGaziantep.com
Cem Adrian - MyGaziantep.com from mygaziantep.com
Cumhurbaşkanı erdoğan'ı akm önünde, kültür ve turizm bakanı mehmet nuri ersoy karşıladı. Akm'nin açılış kurdelesini, cumhurbaşkanı erdoğan, cumhurbaşkanı yardımcısı fuat oktay, tbmm başkanvekili celal adan, mhp genel başkanı devlet . Cumhurbaşkanı recep tayyip erdoğan, yapımı tamamlan atatürk kültür merkezi (akm)'nin açılışını cumhuriyetin 98. Atatürk kültür merkezi (akm) başkan recep tayyip erdoğan'ın katılımı ile açılışı gerçekleşti. Açılış töreninde cumhurbaşkanı tayyip erdoğan ve kültür ve turizm bakanı mehmet ersoy birer konuşma . İstanbul'da taksim meydanı'nda yer alan akm'de . Akp'li cumhurbaşkanı recep tayyip erdoğan, gezi parkı protestoları sonrasında sıkça hedef aldığı . Cumhurbaşkanı recep tayyip erdoğan, 29 ekim cumhuriyet bayramı'nda atatürk kültür merkezi'nin açılışını yaptı.

Akp'li cumhurbaşkanı recep tayyip erdoğan, gezi parkı protestoları sonrasında sıkça hedef aldığı .

Atatürk kültür merkezi (akm) başkan recep tayyip erdoğan'ın katılımı ile açılışı gerçekleşti. Bakan ersoy, erdoğan'a bi̇lgi̇ verdi̇. Akm'nin yeniden inşasının maliyetini de açıklayan . Tele1 ekibi akm açılışına alınmadı. Cumhurbaşkanı recep tayyip erdoğan, 29 ekim cumhuriyet bayramı'nda atatürk kültür merkezi'nin açılışını yaptı. Açılış töreninde cumhurbaşkanı tayyip erdoğan ve kültür ve turizm bakanı mehmet ersoy birer konuşma . Cumhuriyet, birgün, yeniçağ, krt tv, . Ayrıca atatürk kültür merkezi'nin (akm) yeniden açılış törenine de yandaş olmayan medya davet edilmedi. Yeni binanın mimarı, 1969 yılında inşa edilen akm'yi tasarlayan hayati . Cumhurbaşkanı erdoğan'ı akm önünde, kültür ve turizm bakanı mehmet nuri ersoy karşıladı. Erdoğan, akm açılışında 'bu eser eski türkiye ve yeni türkiye fotoğrafının en belirgin şekilde görüldüğü yerdir' dedi. Akm'nin açılış kurdelesini, cumhurbaşkanı erdoğan, cumhurbaşkanı yardımcısı fuat oktay, tbmm başkanvekili celal adan, mhp genel başkanı devlet . Açılışta ferit tüzün'ün çeşmebaşı balesi ile verdi'nin aida operası sahnelendi.

Akm'nin yeniden inşasının maliyetini de açıklayan . Açılış töreninde cumhurbaşkanı tayyip erdoğan ve kültür ve turizm bakanı mehmet ersoy birer konuşma . Akm'nin açılış kurdelesini, cumhurbaşkanı erdoğan, cumhurbaşkanı yardımcısı fuat oktay, tbmm başkanvekili celal adan, mhp genel başkanı devlet . Cumhuriyet, birgün, yeniçağ, krt tv, . Cumhurbaşkanı recep tayyip erdoğan, yapımı tamamlan atatürk kültür merkezi (akm)'nin açılışını cumhuriyetin 98.

Tele1 ekibi akm açılışına alınmadı. Touluse'de Güney Fransa 1. Alevi Halk ÅženliÄŸi Düzenlendi
Touluse'de Güney Fransa 1. Alevi Halk Şenliği Düzenlendi from www.avrupa-postasi.com
Cumhuriyet, birgün, yeniçağ, krt tv, . Kültür ve turizm bakanı mehmet nuri ersoy, taksim'deki akm ile ilgili son durumu anlattı. Atatürk kültür merkezi (akm) başkan recep tayyip erdoğan'ın katılımı ile açılışı gerçekleşti. Açılış töreninde cumhurbaşkanı tayyip erdoğan ve kültür ve turizm bakanı mehmet ersoy birer konuşma . Akm'nin yeniden inşasının maliyetini de açıklayan . Cumhurbaşkanı erdoğan'ı akm önünde, kültür ve turizm bakanı mehmet nuri ersoy karşıladı. Tele1 ekibi akm açılışına alınmadı. Ayrıca atatürk kültür merkezi'nin (akm) yeniden açılış törenine de yandaş olmayan medya davet edilmedi.

Ayrıca atatürk kültür merkezi'nin (akm) yeniden açılış törenine de yandaş olmayan medya davet edilmedi.

İstanbul'da taksim meydanı'nda yer alan akm'de . Akp'li cumhurbaşkanı recep tayyip erdoğan, gezi parkı protestoları sonrasında sıkça hedef aldığı . Akm'nin yeniden inşasının maliyetini de açıklayan . Erdoğan, akm açılışında 'bu eser eski türkiye ve yeni türkiye fotoğrafının en belirgin şekilde görüldüğü yerdir' dedi. Tele1 ekibi akm açılışına alınmadı. Kültür ve turizm bakanı mehmet nuri ersoy, taksim'deki akm ile ilgili son durumu anlattı. Açılışta ferit tüzün'ün çeşmebaşı balesi ile verdi'nin aida operası sahnelendi. Akm'ye adına ve şanına layık açılış,. Cumhurbaşkanı recep tayyip erdoğan, yapımı tamamlan atatürk kültür merkezi (akm)'nin açılışını cumhuriyetin 98. Atatürk kültür merkezi (akm) başkan recep tayyip erdoğan'ın katılımı ile açılışı gerçekleşti. Bakan ersoy, erdoğan'a bi̇lgi̇ verdi̇. Açılış töreninde cumhurbaşkanı tayyip erdoğan ve kültür ve turizm bakanı mehmet ersoy birer konuşma . Cumhurbaşkanı recep tayyip erdoğan, 29 ekim cumhuriyet bayramı'nda atatürk kültür merkezi'nin açılışını yaptı.

Açılışta ferit tüzün'ün çeşmebaşı balesi ile verdi'nin aida operası sahnelendi. Akp'li cumhurbaşkanı recep tayyip erdoğan, gezi parkı protestoları sonrasında sıkça hedef aldığı . Cumhuriyet, birgün, yeniçağ, krt tv, . Akm'ye adına ve şanına layık açılış,. Kültür ve turizm bakanı mehmet nuri ersoy, taksim'deki akm ile ilgili son durumu anlattı.

Akm'ye adına ve şanına layık açılış,. Omü Mobigen ile Fark OluÅŸturdu - Haberler
Omü Mobigen ile Fark Oluşturdu - Haberler from foto.haberler.com
Cumhurbaşkanı recep tayyip erdoğan, 29 ekim cumhuriyet bayramı'nda atatürk kültür merkezi'nin açılışını yaptı. Erdoğan, akm açılışında 'bu eser eski türkiye ve yeni türkiye fotoğrafının en belirgin şekilde görüldüğü yerdir' dedi. Ayrıca atatürk kültür merkezi'nin (akm) yeniden açılış törenine de yandaş olmayan medya davet edilmedi. Tele1 ekibi akm açılışına alınmadı. Cumhuriyet, birgün, yeniçağ, krt tv, . Yeni binanın mimarı, 1969 yılında inşa edilen akm'yi tasarlayan hayati . Akm'nin açılış kurdelesini, cumhurbaşkanı erdoğan, cumhurbaşkanı yardımcısı fuat oktay, tbmm başkanvekili celal adan, mhp genel başkanı devlet . Cumhurbaşkanı recep tayyip erdoğan, yapımı tamamlan atatürk kültür merkezi (akm)'nin açılışını cumhuriyetin 98.

Açılışta ferit tüzün'ün çeşmebaşı balesi ile verdi'nin aida operası sahnelendi.

Açılış töreninde cumhurbaşkanı tayyip erdoğan ve kültür ve turizm bakanı mehmet ersoy birer konuşma . Cumhurbaşkanı recep tayyip erdoğan, 29 ekim cumhuriyet bayramı'nda atatürk kültür merkezi'nin açılışını yaptı. Cumhurbaşkanı erdoğan'ı akm önünde, kültür ve turizm bakanı mehmet nuri ersoy karşıladı. Cumhuriyet, birgün, yeniçağ, krt tv, . Bakan ersoy, erdoğan'a bi̇lgi̇ verdi̇. Akm'ye adına ve şanına layık açılış,. Cumhurbaşkanı recep tayyip erdoğan, yapımı tamamlan atatürk kültür merkezi (akm)'nin açılışını cumhuriyetin 98. Kültür ve turizm bakanı mehmet nuri ersoy, taksim'deki akm ile ilgili son durumu anlattı. Tele1 ekibi akm açılışına alınmadı. Yeni binanın mimarı, 1969 yılında inşa edilen akm'yi tasarlayan hayati . Ayrıca atatürk kültür merkezi'nin (akm) yeniden açılış törenine de yandaş olmayan medya davet edilmedi. Atatürk kültür merkezi (akm) başkan recep tayyip erdoğan'ın katılımı ile açılışı gerçekleşti. Açılışta ferit tüzün'ün çeşmebaşı balesi ile verdi'nin aida operası sahnelendi.

Akm Açılış - Eski bilgisayar parçalarından altın çıkardı - Foto - Cumhurbaşkanı erdoğan'ı akm önünde, kültür ve turizm bakanı mehmet nuri ersoy karşıladı.. Cumhuriyet, birgün, yeniçağ, krt tv, . Cumhurbaşkanı recep tayyip erdoğan, 29 ekim cumhuriyet bayramı'nda atatürk kültür merkezi'nin açılışını yaptı. Atatürk kültür merkezi (akm) başkan recep tayyip erdoğan'ın katılımı ile açılışı gerçekleşti. Ayrıca atatürk kültür merkezi'nin (akm) yeniden açılış törenine de yandaş olmayan medya davet edilmedi. Açılışta ferit tüzün'ün çeşmebaşı balesi ile verdi'nin aida operası sahnelendi.